Tuesday, 29 November 2011

sayang bie selamanya !

awak , best tau semalam cakap ngan awak lam fon . bahagia sangad tapi ada gak kite gado kecik . hehe ! tapi tak kesah kan sume toh . time awak tanya saya puas tak lagi bual2 ? saya senyap je . dalam aty saya cakap tak puas lagi cakap ngan awak . saya rindu awak sangad2 tau . awak tanya saya puas tak ? saya jawab urmm je . awak tanya sekali lagi , saya senyap lagi . awak cakap bie tanya je , susah nak jawab ke ? aty saya sebak awak tao tak ? saya cakap la berat nak gitau . awak tanya lagi , awak suroh saya jujor . saya cakap la tak puas lagi . lepas tuh saya cakap jap bie ea . saya menangis awak tau , sebak sangad . saya pegi amek tisu . sume orang da tido . saya masok bilek balek . saya cakap balek ngan awak . awak tanya saya pegi mana tadi ? saya cakap laa p amek tisu tadi . awak tanya nape amek tisu lap muke ke ? saya jawab urmmm . awak tanye lagi ke lap aer mata ? saya senyap je . awak suroh saya gitau jujor , saya jawab jujor . awak cakap baby , b mintak maaf coz da wat baby nanges . saya cakap takpe . lepas tuh kite manje2 , saya da tak nanges . tapi saya kesian kat awak . awak cam da ngantok , saya tanya awak . b da ngantok ye ? awak cakap ye . saya suroh awak tido , tapi awak taknak awak cakap nak teman saya . terima kaseh bie ! :') kite gayut dalam kul 11.43 hingge 2.09 pagi kan ? lama tak ? hehe ! tuh laa first time kita gayot lame kan ? sayang bie . muach ! :* saya sayang awak selamanya . walaupon kite ni bercinta jarak jaoh , walaupon awak tak hensem , awak tak kaye . sume tuh tak penting bagi saya tau . yang penting bagi saya ialah cara awak menghormati saya , bagi kaseh sayang kat saya . terima kaseh ye awak ! :) saya takkan tinggalkan awak ! muach .

Sunday, 20 November 2011

Selsema :(

ary ni fyqah selsema , hadoi . tulah sape suroh maen ujan . sob3 . fyqah gitau dia , fyqah : 'b , baby tak sehat . selsema !' dia : 'yeke ? ala , kesian nye meh baby duk tepi b ni , muahhhhh , kene kiss . yeay2 !' ngade2 kan b fyqah ? ahakx ~! beruntung dapat dia , hehe ! ^^ fyqah : orang selsema , dia kiss orang pulak . dia : yela , b tak kesah baby saket pe pon b nak kiss jugak . biar b selsema sekali pon b xkesah . fyqah : nanti berjangkit ? dia : tak pe berjangkit pon b tak kesah tau baby . same2 sehat , same2 saket . oke ? b taknak baby saket sorang . fyqah : terima kaseh b , sayang b . muach ! terharu tau , hehe ! oke lah sal ni je nak gitau . bf korang camni tak ? hehe ! jangan jelez tau . ^^ baii !

Thursday, 17 November 2011

Rindu Awak !

aiyy , semalam hari last fyqah sekolah bagi form2 . taon depan da form3 , nak PMR . rindu kawan2 n geng2 fyqah . terutama sekali geng afsyadaza , i gonna miss u . semalam sempat lagi bergambar ngan kekawan n cikgu2 kesayangan . I MISS U TEACHER !
aque rindu Afsyadaza !
okelah , setakat ini saja entry fyqah . hope u alls enjoy . ^^ Tata ! :)

Wednesday, 16 November 2011

Kata-Kata Indah



Jangan tertarik kepada seseorang kerana parasnya , sebab keelokkan paras dapat menyesatkan .
Jangan pula tertarik kepada kekayaannya , kerana kekayaan dapat musnah .
Tertariklah kepada seseorang yang dapat membuatmu tersenyum .
Hanya senyum yang dapat membuat hari2 mu yang gelap menjadi cerah .

Sunday, 13 November 2011

Minggu Terakhir



aiyy , minggu ni . minggu terakhir bagi fyqah untuk form2 .
cepat mase berlalu . nak masuk form3 da .
tahun depan kene study rajen2 ni . hehe ! ^^
oke lah , xda apa nak gitau .
Luph U Alls ! muach ! :)
Assalamualaikum

Saturday, 12 November 2011

Berikan Kasih Sayang



"Berikan kasih sayang , nescaya kamu akan dikasihi dan berilah keampunan , nescaya akan diberikan keampuan" ( Riwayat Iman Ahmad )

Dimana ada benci , biar kita yang membalas dengan sayang .
Dimana ada hati yang terluka , di situ kita yang menjadi penghiburnya .
Dimana ada keraguan , di situ kita yang meyakinkan .
Dimana ada putus asa , di situ kita menebarkan harapan .
Dimana ada kesedihan , di situ kitalah yang berkongsi bahagia .
Dimana ada kegelapan . di situlah kita yang membawa cahaya .

Friday, 11 November 2011

Follow



tak cantek kan bloq F ?
F xpndai nak buad . ni pon baru belaja.
hehe ! papepon follow me oke ?
kbaii ! ^^

Thursday, 10 November 2011

Miss U !

rindu awak !
awak rindu saya tak ?
saya rindu setengah mati kat awak !


awak jangan tinggalkan saya .
saya sayang awak sangad2 .
muach ! love u . ^^

Salam Perkenalan ^^

aiyyy .
F baru buad blog ni , xpandai sangad baru belaja .
arap korang bagi kerja same . ^^
simple jea blog ni . hehe !
follow my blog k ! :)

Afsyadaza

aiyy all .
blog ni ditubuhkan untuk kumpulan afsyadaza . :)
lau nak tau ape maksud afsyadaza , nanti F gtau ye ?
tata ! muach ! love u all . ^^