Friday, 30 December 2011

Awak , Sayang awak !


Awakk , kenapa erk setiap hari saya mesti fikir tentang awak ? Sebab saya takkan lupakan awak . Harap awak pon camtuh !
:face8: . Awak , sepanjang hubungan kita mesti ada dugaan kan ? Saya harus tabah dan tempuhi semuanya dengan awak . Sayang awak sangad2 .

Awak , kalau saya pernah buad salah , pernah saketkan hati awak . Maafkan saya ye ? Awak , kalau saya pernah marah awak , tuh maknanya saya buat yang terbaik untuk awak . Saya harap awak faham apa yang saya cuba lakukan ye sayangg ?

Awak , andai awak nak pergi kat bekas makwe awak , saya redha mungkin bukan jodoh kita . Tapi awak mesti ingat saya takkan lupakan awak sampai mati .
:face64:

Awak , andai saya pergi dulu sebelum awak , awak jaga diri baik-2 ye ? Saya mintak awak doakan saya ye ? Bila saya pergi awak jangan nanges ye ? Awak yang masih hidup terus kan kehidupan tau .
:face47: :h:

Awak , saya sayang awak sangad2 . Kalau tanpa awak disisi saya . Mungkin saya akan jadi perempuan yang paling disakiti ramai lelaki yang buaya darat . Awak , terima kasih ye kerana datang dalam hidup saya
:face10: datang menyinari hidup saya yang gelap menjadi cerah . Terima kasih kerana bagi kepercayaan kepada saya . Memberi keikhlasan kepada saya . :face40:

Awak , saya manja dengan awak sorang je tau . Dengan orang lain saya macam kak yong tau . Haha !
:face72: Semua orang cemburu kan tengok kita ? Kawan-2 saya semua cakap kita sweet couple . Malu saya ! Hehehe . Sebab kita gaduh jarang2 kan ? Lau kita gaduh takda pon mengeluarkan kata-2 kesat kan ? Saya sayang awak tau . Ingat tuh !

Awak , saya nak awak dengar ni baik-2 tau .

Buat apa dicerita ,
Bahagia kita rasa .
Biar tak dipercaya .
Peduli orang kata .

Baju ronyok tak apa .
Asal pakai selesa .
Berkilau tak bermakna .
Kalau hati tak ada .

:w:

Aku lebih bengis dari sang naga .
Tapi bisa nanges semata demi cinta .
Suara ku keras tak berbahasa .
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena .
Mana boleh tahan angin cemburu buta .
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala .
Karna aku punya manja kau saja boleh rasa .

:h: RAHSIA KITA BERDUA:h:


Awak , kadang-2 saya terfikir adakah saya layak untuk awak ? Setiap kali saya fikir pasal tuh mesti saya rasa bersalah . Awak bertahan dan pujuk saya . Awak tetap setia dan mempertahankan hubungan kita . Awak kata awak taknak kehilangan saya sebab awak cintakan saya . Awak maafkan saya , selalu fikirkan kebahagian awak . Tak pernah fikirkan perasaan dan hati awak !

Awak , selalu cakap awak tak handsome cam laki lain dan awak selalu cakap awak tak berduit . Awak , harta dan wajah tak menjaminkan kebahagian hanya hati yang tulus sahaja membawa kebahagian . Fahamkan wakk ?


Thursday, 29 December 2011

Awak buat saya sempurna !



Awak , maafkan saya kerana telah buad awak nanges . Saya mintak maaf , maafkan saya ye sayangg ? Awak tau tak ? Saya tak boleh idop tanpa awak tau . Walaupon awak bukan cinta pertama saya tapi saya nak awak menjadi cinta terakhir saya . Boleh tak wakk ?

Awakk , kite bercinta jarak jaoh kan ? Tak pernah jumpe . Awak cakap kalau awak ada duit awak nak jumpe saya . Awak stay kedah , saya pulak terengganu . Jauh tuh
:face64: . Saya teringin sangad nak jumpe awak . Tapi saya ni pemalu siket . Hehe ! :face72:

Awak , saya sayang awak sangad2 tau . Jangan tinggalkan saya tau . I love u damn much . Muachh
:face2: .

Awak cakap saya comey . Tapi saya tak comel pon . Hehe ! Awak da tengok gambar saya . Saya yang hantar . Saya pon da tengok gambar awak , comel la jugakk
:face52: . Hehe !

Awak , saya harap hubungan kita sampai akhirat ye ? Sampai kita berdua menutup mata bersama . Awak cakap awak nak sehidup semati ngan saya . Terima kaseh ye wakk . Saya hargai tau . Muachh ! :* Sayang awak ketad2 .
Walau pon awak banyak kali saketkan hati saya , banyak kali wak saya nanges . Saya tetap sayang awak . Coz saya da berjanji takkan tinggalkan awak . Dan nak awak jadi kekasih terakhir saya . Tak pernah ada pengganti !

Friday, 23 December 2011



Hai readers , Fyqah da janji kan nak upload gambar2 sedare Fyqah . Nak tengop tak ? Haa ni dye .

Ni gambar Nabilah n kaq fifi . name apnjang tak engt la plak . kaq fifi ni umo 16 . cmey kn ? tp da b'pnye . Hhehe !

Ni Nabilah , umo 14 . same ngan Fyqah .
Oke larh , stakat ni sje entry fyqah . Gud bai !


:51::n::99:

Biodata 'Dia'


Biodata 'Dia'


:96: Mohd Izzul Nazmi

:44: 7 April 1994

:43: Sweet 17

:53: Padang Terap

:h: Taken by Me .

I love u bie ! Muachh ! Sape nak tengop gambar dye tuh . Soe ea ? Tak diizinkan , cz dy xncem pom . tpi dy punye perangai sy ske !

Wednesday, 14 December 2011

Bosan , Hapyy !





Hari ni hari yang membosankan ,
:face60: . Rindu kat awak larh . Nak mesej ngan dia xleyh coz dia tak ada kredit . Nak call dia , dia ada kerja pulak . Sedih ! :face29: Awak saya rindu giler kat awak tau . Awak tau bila saya rindu awak saya dengar lagu Disaat Aku Mulai Mencintaimu by Dadali Band . Boleh ubat sunyi ni . Tapi saya tau awak kerja untuk family awak gak kan ? Saya tak kesah . Tapi saya sunyi tanpa awak disisi . Saya fikir camna la idop saya tanpa awak disisi saya ? I really miss u My Hubby ! :n:

Oke . sekarang tukar topic pulak . Hehe !

Esok Fyqah balek kampung . Yeay ! Rindu kat sepupu kat kampung tuh . Miss u damn much ! :face69: Nanti Fyqah uploud gambar Fyqah kat kampung oke ? Lau tak cantek sorry . Fyqah tak gune camera Nikon pon . Gune camera hp je . Fyqah tak kaya cam Hottest kat fb pon . Oke ! that's all . Bai ! :86:

Your Love ,
Fyqah Ngok Ngek

Saturday, 10 December 2011


hye readers , ary ni fyqah wat blog face baru . betol ke tak fyqah cakap ni ?
hehe ! fyqah tak pandai sangad tau nak edit blog tau pon berblogging ni , lau fyqah tersalah cakap sorry tau . sayang korang . fyqah nak wat simple2 je blog ni , lau wat mewah cam budak tak matang la pulak kan ? hehe ! fyqah da tak tau nak post pasal ape da . mungkin lau fyqah tak tau nak post ape kat blog fyqah ni . fyqah akan letak kate2 kot . dk jiwang la fyqah sorang ni . hehe ! oke lah . mak da panggel . sayang korang sangad2 tau . muach
:face2:

Sunday, 4 December 2011

Happy


*nokia c3

yeay ! fiqah epy sangad . nak tao kenapa fiqah epy ? hehe !
ayah fiqah baru je beli hp baru kat fiqah *bangge la sangad

:face23: hehe ! hp nokia c3 je . huhu . warne pink plak tuh . nak tao tak kenapa ayah fiqah beli hp kat fiqah ? nak tao tak ? hehe ! coz fiqah dapat naek kelaz coz tuh ayah belikan hp . wahh ! sayang abah sangad2 . muachh ! :face2:
okelah , yang tuh je fiqah nak cerita . lamekan fiqah tak update ? tak tau nak update blog laa . hehe ! oke . tata ! :116: