Wednesday, 14 December 2011

Bosan , Hapyy !





Hari ni hari yang membosankan ,
:face60: . Rindu kat awak larh . Nak mesej ngan dia xleyh coz dia tak ada kredit . Nak call dia , dia ada kerja pulak . Sedih ! :face29: Awak saya rindu giler kat awak tau . Awak tau bila saya rindu awak saya dengar lagu Disaat Aku Mulai Mencintaimu by Dadali Band . Boleh ubat sunyi ni . Tapi saya tau awak kerja untuk family awak gak kan ? Saya tak kesah . Tapi saya sunyi tanpa awak disisi . Saya fikir camna la idop saya tanpa awak disisi saya ? I really miss u My Hubby ! :n:

Oke . sekarang tukar topic pulak . Hehe !

Esok Fyqah balek kampung . Yeay ! Rindu kat sepupu kat kampung tuh . Miss u damn much ! :face69: Nanti Fyqah uploud gambar Fyqah kat kampung oke ? Lau tak cantek sorry . Fyqah tak gune camera Nikon pon . Gune camera hp je . Fyqah tak kaya cam Hottest kat fb pon . Oke ! that's all . Bai ! :86:

Your Love ,
Fyqah Ngok Ngek

No comments:

Post a Comment